Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Verstuyft en Heemeryck: “Muur is steil, maar rest is te doen”
Nieuws

Verstuyft en Heemeryck: “Muur is steil, maar rest is te doen”

CHallenge Geraardsbergen parcoursverkenning
Een bonte bende op de parcoursverkenning van de Challenge Geraardsbergen (foto: Netwerk Geraardsbergen)

Vandaag woensdag trok een bonte bende over het parcours van de Challenge Geraardsbergen. Onder aanvoering van Saartje Vandendriessche was er de parcoursverkenning van de halve triatlon. Naast Saartje, die zelf al een paar kwarttriatlons achter de kiezen heeft, waren ook Pieter Heemeryck en vooral Katrien Verstuyft opvallende aanwezigen. Katrien, die in de winterperiode aankondigde voortaan meer te willen focussen op de langere afstand, ging redelijk gezwind de Muur op. Ook Pieter Heemeryck, de man die vorig jaar nog aan ons bekende nog nooit over de Muur gereden te zijn, knalde vlot omhoog. Op Netwerk Geraardsbergen voelde Saartje Vandendriessche de twee kleppers aan de tand en zo kregen we nog een Heemeryck-primeur te horen. Hij zag woensdag voor het eerst in zijn leven Tom Boonen van dichtbij.

Tijdritfiets met 28 achteraan

Maar de conclusie van Katrien en Pieter was duidelijk. Het parcours is minder lastig dan verwacht. “De Muur blijft een steile klim, maar de rest van het parcours is heuvelachtig en prima te doen voor een (getrainde) triatleet, zelfs met een tijdritfiets. Ik zou dan wel een 28 achteraan voorzien voor de klim van de Muur,” vertelde Katrien. Ook Pieter Heemeryck amuseerde zich. “Het ging vlot, iedereen kon volgen. En ik heb ook kunnen genieten van de mooie streek. En hier tussendoor Tom Boonen spotten, was ook tof,” zei Pieter, die aan Saartje nog bekende dat het plezant was met zoveel vrouwen tijdens de parcoursverkenning…

Op de facebookpagine van Netwerk Geraardsbergen vind je nog meer leuke filmpjes en fotos. 

CHallenge Geraardsbergen last week