Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Oh brother… where art thou?
De battle tussen Joachim en Wout (foto: Johan Tack)
Foto van de Week

Oh brother… where art thou?

De battle tussen Joachim en Wout (foto: Johan Tack)
De battle tussen Joachim en Wout (foto: Johan Tack)

Broers die aan triatlon doen, het komt wel meer voor. Broers die elk bij een andere topclub zitten, dat is al wat minder het geval. En beide broers vooraan in een wedstrijd samen fotograferen, dat is een zeldzaamheid. Gelukkig was Johan Tack tijdens de Veloopzwem in de Haan de juiste man op de juiste plaats. Onze huisfotograaf spotte het moment waarop Wout Wera zijn jongere broertje Joachim te pakken krijgt in de loopproef. Het zou Wout de 10de plaats opleveren, drie plaatsen beter dan Joachim. Maar beide broers halen zo wel de Foto Van De Week 🙂