Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Objects in the rearview mirror… are faster than they appear…
Foto van de Week

Objects in the rearview mirror… are faster than they appear…

FVDW Alexandra Tondeur in de spiegel LVL

Als Luc Van Lierde het coachen ooit beu moest geraken, dan wacht hem wellicht nog een mooie carrière als fotograaf. Hij was alleszins alweer op het juiste moment op de juiste plaats om deze schitterende foto van zijn poulain Alexandra Tondeur vast te leggen tijdens haar training voor de Ironman Zuid-Afrika. Wat staat er ook al weer op de meeste zijspiegels van (vooral Amerikaanse) auto’s? Ah ja, objects in the rearview mirror are closer than they appear… Objecten in de achteruitkijkspiegel zijn dichterbij dan ze lijken. Wij maken daar liever ‘faster’ van dan ‘closer’. Sneller dus, want als Alexandra Tondeur haar Ridley de sporen geeft, dan gaat het vooruit. Alweer een unieke Foto Van De Week…