Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De millimeterspurt van Seppe Odeyn en Johan Museeuw in Chimay
Duathlon

De millimeterspurt van Seppe Odeyn en Johan Museeuw in Chimay

Exact een maand geleden, op 7 maart, trokken we naar Chimay om daar als teaser voor de Chimay-Houffalize-Chimay Cycling Tour des Trappistes alvast de Cycling Battle of Chimay mee te maken. Op het glooiende parcours mochten Edwin De Doncker, general manager van Chimay, en eventmanager Koen Lintermans als eersten vertrekken. Ze kregen twee minuten voorsprong op Johan Museeuw en nog eens twee minuten later mocht wereldkampioen Seppe Odeyn in achtervolging. Pas in het slot van de twintig kilometer fietsen kregen Museeuw en Odeyn de Chimay boys te pakken. Wat volgde was een spannende spurt tussen de Leeuw Van Vlaanderen van het wielrennen en de Flandrien van het duatlon. Benieuwd naar wie het haalde? Dat zie je in deze video van Motomediateam. Alle info over Cycling Tour des Trappistes vind je op sportevents.be.