Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sybren Baelde wint eerste Waalse triatlon
Nieuws

Sybren Baelde wint eerste Waalse triatlon

 

Sybren Baelde tri Moeskroen

In Vlaanderen hadden we al seizoensopeners Herderen en De Haan. Onder de taalgrens begon het triatlonseizoen zondag met de sprinttriatlon van Moeskroen. Bij deze organisatie van Endurance Team Mouscron wordt er in binnenbad 500 meter gezwommen. Sybren Baelde zette daarin al de snelste tijd neer en zou de koppositie in het fietsen en het lopen niet meer afstaan.

Daarmee behaalde Sybren Baelde zijn eerste zege voor zijn nieuwe club LTTD-Oilservice, die in De Haan ook al succesvol waren met Louis Naeyaert. Damien Bethencourt werd tweede, Quentin Dillies derde en Raphael Amato vierde.

Bij de vrouwen was Evelien Keuppens de sterkste voor Sophie Ruban en Danaé Philippe.

Moeskroen 2017