Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Maximale er uit gehaald – Quote Van De Week
Fun

Maximale er uit gehaald – Quote Van De Week

Leest u nog eens rustig de instagram en facebook status van Kasper Lagae er op na… En geef ons dan gelijk dat we hier te maken hebben met de Quote Van De Week. Misschien is dit zelfs het begin van een nieuwe wekelijkse rubriek. Stuur maar in, die quotes, zouden we zeggen… Nee? U heeft hem nog niet door? Kijk dan nog eens aandachtig naar de eerste hashtag… Heeft u hem al? Zet die hashtag dan achter de zin “… en dan nog de bosjes mogen opzoeken in het lopen.” Tja, veel letterlijker kan een hashtag niet zijn hé? 😀 Dat Giro-winnaar Tom Dumoulin een week later hetzelfde overkwam, maakt Kasper’s prestatie nog legendarischer 😉

Kasper Lagae maximale eruitgehaald