Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwe KICKR SNAP nog nauwkeuriger en ondersteuning van derden
Gear

Nieuwe KICKR SNAP nog nauwkeuriger en ondersteuning van derden

Wahoo Kickr snap

Wahoo blijft een bedrijf dat constant in beweging is. Ze brengen niet alleen op geregelde tijdstippen updates voor de fietscomputers ELEMNT en BOLT, ook hun hometrainers wordt constant verbeterd. Vandaag kondigt Wahoo de vernieuwde KICKR SNAP aan, die vanaf deze zomer beschikbaar is. De belangrijkste wijzigingen tegenover de oude SNAP zijn een betere nauwkeurigheid (3% in vergelijking met de vorige versie) van de vermogensmeting én de ondersteuning van vermogensmeters van derden met de Wahoo Fitness app zoals eerder al op de nieuwste KICKR aanwezig.

Voortbordurend op het succes van de veelgeprezen eerste generatie heeft de nieuwe SNAP ledverlichting die de gebruiker laat weten dat de trainer aan staat en dat er trainingsdata verzonden wordt naar een smartphone, tablet of (fiets)computer. De vernieuwde versie is ook een indrukwekkende 3% nauwkeuriger geworden met het meten van het vermogen dat de renner levert op de SNAP. Op deze manier kun je nog nauwkeuriger en betrouwbaarder je training routine afronden.

Net als de KICKR ondersteunt de SNAP nu vermogensmeters van derden met de Wahoo Fitness app. Deze zorgt ervoor dat gebruikers de vermogensmeters kunnen verbinden met hun smartphone om hiermee vervolgens de trainingsdata uit te kunnen lezen en waarmee ze tegelijkertijd ook de SNAP kunnen blijven besturen. Ook blijft het eenvoudig om de trainer te verbinden met virtuele training platforms zoals Zwift en TrainerRoad. Dit zorgt ervoor dat je ook binnenshuis je trainingsdoelen bereikt door deze competitiever, interactiever en leuker te maken.

Draadloos via Bluetooth Smart, ANT+ en ANT+ FE-C

De nieuwe SNAP kan draadloos verbonden worden met andere apparaten door middel van Bluetooth Smart, ANT+ en ANT+ FE-C, waarmee gebruikers hun data kunnen opslaan in de app. Daarnaast kunnen andere apparaten en sensoren van Wahoo, zoals de ELEMNT BOLT fietscomputer, makkelijk geïntegreerd worden om rit data in de gaten te houden, de trainer te besturen en om hele outdoor routes te simuleren.

De SNAP heeft een wheel-on ontwerp zodat gebruikers gemakkelijk elke racefiets, mountain bike of tijdritfiets op de trainer kunnen zetten, zelfs fietsen met schijfremmen en 12×142 steekas naven. De brede en sterke koolstof stalen constructie weegt iets meer dan 17 kg en zorgt daarmee voor een onmisbare stabiele basis zodat gebruikers met vertrouwen op hoge intensiteit en met hoge cadans kunnen trainen. En dankzij de gepatenteerde vliegwiel technologie is de SNAP zo gebouwd dat deze de unieke weerstand, die je voelt als je op de weg rijdt, nabootst terwijl hij tegelijkertijd ongeëvenaarde wattages levert op elke snelheid.

KICKR SNAP zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn bij verschillende (online) verkooppunten. Voor een volledig overzicht zie www.dedigitalesporter.nl