Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Net bevallen triatlete moet dopingtest ondergaan
Fun

Net bevallen triatlete moet dopingtest ondergaan

Liz Blatchford BMC Etixx zwanger

Triatlete Liz Blatchford, lid van het Belgisch internationale profteam BMC-Etixx, keek deze week raar op toen er plots dopingtesters voor haar deur stonden. Een dopingcontrole is een vrij normale zaak voor de Brits-Australische Ironman atlete, maar dat de dopingcontroleurs net nu opdaagden, verbaasde zelfs haar. Want nog geen vier weken geleden beviel Liz van haar eerste dochter Mahli Ann. Ze verloor er haar humor alleszins niet door…

“Ik was toch een beetje verrast om de dopingcontroleurs vanavond te zien… Ze kregen er een bonus borstvoeding en een het verschonen van een luier bij,” liet ze via Twitter weten. En dat moet voor de dopingcontroleurs ook geen alledaags zicht geweest zijn 🙂

Liz Blatchford en haar man Glen Murray werden op 1 juni de trotse ouders van Mahli Ann: