Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon talentdag op 30 september
Nieuws

Triatlon talentdag op 30 september

TalentdetectieVTDL

De VTDL, de Vlaamse Triatlon en Duatlon Federatie, gaat op zoek naar jeugdtalenten en houdt daarvoor een testdag op 30 september. Ben je gepassioneerd door triatlon? Wil je weten hoe ver je staat in je sportieve vaardigheden? Aarzel niet en meld je aan voor de testdag van 30 september. De testdag kadert in het talentontwikkelingsprogramma van de federatie en staat open voor alle jeugdatleten van 12-18 jaar. Op deze dag wordt een inschatting gemaakt van je fysieke en motorische eigenschappen en worden prestaties gemeten in het zwemmen en lopen. Iedere atleet krijgt na afloop een rapport en maakt kans om deel te nemen aan een trainingsstage met de jeugdkern. De Jeugd A triatleet of junior triatleet met de hoogste score krijgt gratis een plaats aangeboden tijdens de nationale jeugdstage… Meer informatie via de site van de VTDL.