Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Amber Rombaut voor de 4de keer in Gent
Nieuws

Amber Rombaut voor de 4de keer in Gent

Amber Rombaut wint Mr T Gent 2017

Voor de eerste keer waren op Mr T Sporta Triathlon Gent alle sprint afstanden op voorhand volledig uitverkocht (130 teams, 250 dames en 460 heren). In combinatie met het ideale triathlonweer zorgde dit voor een uiterst succesvolle editie. De Just for Fun Wedstijd was opnieuw de ideal ideale opwarmer, waarin meer dan 100 deelnemers kennismaakten met de triathlonsport. In de sprinttriatlon kregen we bij de vrouwen een bekende winnares, bij de mannen zorgde Dennis Van Damme voor een straffe prestatie.

De dameswedstijd was een one-lady show, met Amber Rombaut, die met een kleine minuut op Mieke Suys uit het water kwam, die voorsprong stelselmatig uitbouwde tijdens het fietsen en het lopen en uiteindelijk bijna 2 minuten voor haar naaste concurrente finishte in 1:05:55. Lies Vermont werd mooi derde in 1:09:34.

In de heren sprinter stond er tijdens het fietsen geen maat op Dennis Van Damme. Hoewel hij met een twintigtal seconden achterstand uit het water kwam, kon hij beginnen lopen met bijna anderhalve minuut voorsprong. Van die voorsprong hield hij nog 23 seconden over op de finish (eindtijd 1:00:35). Hij haalde het van Dennis Dieussaert (1:00:58) . Jasper Sabbe werd derde in 1:01:19.

El Loco’s slaagden er na een paar podiumplaatsen in vorige edities in om de relay wedstrijd te winnen. Team Intersport werd mooi tweede, En Thibaut en Co werden derde. De zwemster van Thibaut en Co mocht haar verjaardag 2 maal vieren op het podium, want ze maakte ook deel uit van het GirlPower team dat als eerste volledig vrouwelijk team over de finish kwam.

MR T Gent 2017