Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Beeldverslag van de 3de manche van de T3 Series in Deinze
Nieuws

Beeldverslag van de 3de manche van de T3 Series in Deinze

Het was een hele klus om de beelden van de derde manche van de T3 Series in Deinze van commentaar te voorzien, want hoe krijg je zo’n spectaculaire sprinttriatlon op acht minuten in beeld? Motomediateam slaagde daar wederom met glans in. Geniet nog eens mee van de solo van tweevoudig kampioene Valerie Barthelemy, het achtervolgingswerk van Charlotte Deldaele en Ine Couckuyt, de spannende loopfinale tussen Sara Van de Vel en Kiara Lenaertz en de stevige rush naar voor van Laura Swannet. Bij de mannen was er die geoliede kopgroep van tien met een bedrijvige Thomas Jurgens en Alexis Krug, de twee TRIGT-kopstukken Peter Denteneer en Erwin Vanderplancke en een sterke Tom Suetens. Het wordt nog spannend in La Roche en Lille de komende weken…