Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vader en zoon op scherp op WK in Rotterdam
Belgium3Team

Vader en zoon op scherp op WK in Rotterdam

IMG_20170917_172821

Deelnemen aan een WK triatlon is sowieso al een unieke belevenis. Maar als je die ervaring als vader en zoon kan delen, dan wordt het wel heel speciaal. Zondag zagen we eerst papa Steven Scherpereel binnenkomen in het Age Group WK in Rotterdam. Hij pakte een bronzen medaille bij de M45. Maar een paar uur later blonk hij nog meer van trots toen zijn zoon Andres over de streep kwam. Twee generaties Belgisch triatlon op één WK, mooi om zien.

Wij haalden Steven voor onze camera en kregen het relaas van een spannende strijd voor brons, een fietsparcours dat hem wel lag én hoe het voelt om samen met zijn zoon aan zo’n WK deel te nemen.

Steven werd derde bij de M45 in 1u07’16. Andres pakte de 31ste plaats bij de M16 in een tijd van 1u07’48. Voorlopig blijft de “Scherpe” dus nog nipt de betere van de “Kleine Scherpe”, maar de zoon komt steeds dichter in de buurt van de papa. Het was alleszins mooi om hen alle twee te zien genieten…