Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Clean & Good Fun in Hawaii: de underpants run in beeld
Fotos

Clean & Good Fun in Hawaii: de underpants run in beeld

IM Hawaii 2017 UPRDSC_1976

Je komt er de meest vreemde creaturen tegen, het sfeertje is uitermate gezellig en ze zijn met heel veel. De vreemde eend in de bijt tijdens ‘race week’ in Hawaii is toch wel de Underpants Run, een loopje van 2,5 km voor het goeie doel. Enige vereiste: je moet deelnemen in je ondergoed, al is dat een rekbaar begrip geworden de laatste jaren. Maar het ziet er altijd fantastisch uit en er zijn zelfs pro’s zoals Jesse Thomas die jaarlijks mee lopen. Geniet mee van een bonte verzameling foto’s van de 2017 Kona Underpants Run.