Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Koen Van Rie 4de in Hawaii: “Wist niet dat ik op kop lag”
Hawaii

Koen Van Rie 4de in Hawaii: “Wist niet dat ik op kop lag”

Toen Koen Van Rie aan zijn marathon begon in Kona waren we ervan overtuigd dat er een wereldtitel in de maak was. De triatleet van GETT Geraardsbergen startte het laatste onderdeel met een achterstand van zes minuten op de leider in de M45 categorie. Maar die man liep 50 seconden trager per kilometer dan Koen. En rond kilometer 8 ging Koen Van Rie dan ook aan de leiding, al wist hij toen absoluut niet dat hij aan kop lag. Rugproblemen maakten rond km 25 een einde aan de gouden droom, maar met een vierde plaats mocht hij ook tevreden zijn. Het finish interview met Koen na het WK Ironman…