Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Generale repetitie van Odeyn en Van Roy in Damme
Multisports

Generale repetitie van Odeyn en Van Roy in Damme

Seppe Odeyn Damme duatlon

Op exact drie weken voor de Hel van Kasterlee hielden een aantal toppers nog een generale repetitie in de Duivelshond cross duatlon in Damme, de laaste cross duatlon over de lange afstand voor de Hel. Het draaide uit op een strijd tussen Seppe Odeyn en Simon Van Roy. De Flandrien en de Sikke zijn niet alleen goeie vrienden, maar straks ook allebei topfavoriet voor de Hel. In Damme was Seppe opnieuw de snelste.

Seppe maakte het verschil al in de eerste 10 km lopen en met een ruime marge begon hij aan de 60 km mountainbiken. In de achtervolging kreeg Simon Van Roy het gezelschap van Ward Vander Meiren. Samen maakten ze drie minuten goed op Seppe Odeyn, maar de vijfvoudige winnaar van de Hel liep opnieuw stevig uit in de laatste 10 km lopen. Seppe won in 3u27’33. Op bijna zes minuten werd Simon Van Roy tweede en Ward Vander Meiren pakte de derde plaats.

Van Roy odeyn Damme

Bij de 41 finishers van de Duivelshond cross duatlon vonden we slechts twee vrouwen. Miek Vyncke ging Seppe Odeyn achterna en pakte ook voor het tweede jaar op rij de zege in Damme. Ze werd 25ste overall in 4u20’58. Meer dan dertien minuten later werd Eveline Dreesen tweede vrouw en 32ste overall.

Hans Van den Buverie klopte Tim Vijverman en Dieter Staelens op de korte afstand en ook bij de vrouwen was er 12B04 succes met Inge Roelandt als winnares. Haar Steven Hamerlinck werd vierde op de lange afstand.

Uitslag Damse Duivelshond