Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Antwerpen Loopt vanaf 7 januari… mét Sofie Goos
Nieuws

Antwerpen Loopt vanaf 7 januari… mét Sofie Goos

Sportoase, partner van 3athlon.be, wil in 2018 zo veel mogelijk Antwerpenaren aan het lopen krijgen. De afgelopen jaren was de delegatie lopers van Sportoase tijdens de Antwerp Ten Miles al enorm groot, maar onder de noemer Antwerpen Loopt wil Sportoase nog meer mensen aan het lopen krijgen, of dat nu voor de Ten Miles is, de marathon of de 5 kilometer. Met ambassadeurs als Jean-Marie Pfaff, Roger Van Damme, Sebastien Bellin, Marc Herremans én Sofie Goos wordt komende zondag 7 januari het project gestart met een eerste looptraining met start op de Groenplaats.

Vanaf 10u30 ben je zondag van harte welkom op de Groenplaats in Antwerpen. De sessies zijn aangepast aan het niveau van de lopers dus zowel beginners als gevorderde lopers kunnen deelnemen. Wij zijn alvast benieuwd hoeveel tri- en duatleten er zondag mee zullen lopen. Tot dan! Meer info vind je op de website van Sportoase.

Antwerpen Loopt