Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mario’s Momenten… 1: Marten en de massa van Wuustwezel
Nieuws

Mario’s Momenten… 1: Marten en de massa van Wuustwezel

Foto8

Na negen indrukwekkende fotomomenten van 3athlon.be huisfotograaf Mario Vanacker zijn we nu aangekomen bij de absolute topfoto uit zijn ruime selectie van triatlon- en duatlonfoto’s van 2017. Het was een hoogstpersoonlijke best-off selectie van Mario, maar wij zijn ervan overtuigd dat er niemand aan twijfelt dat dit unieke beeld als hoogtepunt van 2017 mag gelden. Een feestelijke afsluiter van een spetterend jaar… Want het was feest die zondag in augustus in Wuustwezel, met een hardstrijdende Marten Van Riel tussen een ware mensenmassa…

De ETU wedstrijd in een kolkend Wuustwezel zal ik nooit meer vergeten, wat een dag hebben we daar meegemaakt,” vertelt Mario. “Eerst was er de winst voor Valerie Barthelemy bij de dames in een millimeterspurt en daarna nog de winst voor Marten Van Riel. Vele aanmoedigingen, sfeer, ambiance, een speaker die uit zijn dak ging… alles was aanwezig om een onvergetelijke dag te worden.”