Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
He’s a model and he’s looking good…
Foto van de Week

He’s a model and he’s looking good…

FVDW Kenneth model Bioracer

In onze Foto Van De Week rubriek is er gelukkig altijd ruimte voor extra-sportieve activiteiten, zolang het maar triatlon gerelateerd is… Ook in deze aflevering is dat het geval. Saleta Castro is sowieso modelwaardig, gezien haar 73.400 volgers op Instagram. Maar vorige week werd ook Kenneth Vandendriessche tot het sterrendom gebombardeerd met een echte modellenshoot. Nadat hij in Itzu-uitrusting de cover sierde van de januari editie van het toonaangevende triatlonmagazine 220Triathlon vroeg ook Bioracer aan de West-Vlaamse triatleet om model te staan voor een fotoshoot van de nieuwe 2018 collectie van het Belgische sportkledingmerk. Wat ons betreft is Kenneth geslaagd als model… En als atleet, want ondertussen won hij ook al de eerste duatlon van het jaar in Lanzarote. Maandag staat hij opnieuw model, samen met de Itzu-ploegmaats tijdens de ploegvoorstelling in Flanders Bike Valley… Oh ja en hieronder voor wie het nog niet gezien had, de cover van 220Triathlon:

 

Pretty happy with my first cover on a magazine. Thanks to the amazing 📸@jamesmitchell5 and 📖 @220triathlon for this opportunity. #itzutriteam #220triathlon —————————————- @itzutriteam @bioracerspeedwear @ffwdwheels @endlesspools @cepsports @hiddit_nutrition @gocontigo @zone3official @clublasanta @lazersport @pioneercyclo @rideshimano @on_running @wahoofitnessofficial @ridley_bikes —————————————- #triathlon #triathlete #swimbikerun #swimbikerun #triathlongram #ironmantri #ironman703 #3athlonlife #worldoftri #ridleybikes #bioracer #ffwdwheels #shimano #lazerhelmets #clublasanta #cepsports #pioneercyclo #gocontigo #photooftheday #photoshoot #picoftheday #ttbike #covershoot #magazine #covermagazine #onthecover #cyclingshots #ttbike #timetrialbike

A post shared by Kenneth Vandendriessche (@kenneth.vandendriessche) on