Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TBT: Klaar voor een comeback?
Nieuws

TBT: Klaar voor een comeback?

Wim De Doncker Van De Wiele Meuser 2005

Het is donderdag en dan duiken we al graag eens terug in het rijke verleden van 3athlon.be. Dit keer werden we een handje geholpen door een facebookpost met een post van de originele 3coach musketiers tien jaar geleden. Daarop kwam een reactie dat Wim De Doncker (rechts naast Wim Van de Wielle en Christian Meuser op de foto) in een oud interview op 3athlon.be op de vraag “Wat ben je over 10 jaar nu exact aan het doen?” reageerde met: “Trainen”. En dat klopt tegenwoordig wel, want de sterke man achter Sportevents zit tegenwoordig weer veel op de fiets om in de Epic 300 op 21 april de 300 km doorheen de Vlaamse Ardennen te overleven. Een comeback dus… Nu nog wat zwemmen en lopen erbij. Overigens kwamen we tot de vaststelling dat Wim De Doncker in 2005 en 2006 in de toekomst kon kijken…

In 2005 en 2006 waren we blijkbaar wel erg grote fan van Wim De Doncker want hij kwam twee keer op een paar maanden tijd in een uitgebreid interview aan bod. In het begin van het jaar 2006 blikte hij terug op het afgelopen seizoen en sprak hij zijn ambitie uit voor top-50 in Hawaii. Aan het eind van 2005 legden we hem een salvo aan korte vragen voor. Wim kon toen blijkbaar in de toekomst kijken, want hij voorspelde bijvoorbeeld de Ironman Maastricht. En volgens hem zou hij nu aan het trainen zijn. Geniet nog eens mee van de twee interviews:

http://3athlon.be/interview-wim-de-doncker/

http://3athlon.be/toppers-blikken-vooruit-wim-de-doncker/

Je kan zelf ook nog altijd inschrijven om de uitdaging van de Epic 300 aan te gaan en met onder andere De Doncker een pittige 300 km te fietsen. Alle info vind je op de website van Sportevents.