Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Met Sofie Goos over de Coll de Rates – 3athlon.be goes Calpe 3
Nieuws

Met Sofie Goos over de Coll de Rates – 3athlon.be goes Calpe 3

GJ Dhaene Sofie Goos Calpe SWS

De kilometers vliegen voorbij in Calpe waar deze week 3athlon.be op stage is met redacteur Gert-Jan D’haene en fotograaf Mario Vanacker. Ze brengen elke dag verslag uit van hun belevenissen in het zuiden van Spanje, waar het net iets warmer is dan bij ons al zagen we op dag drie nog steeds lange mouwen en beenstukken tijdens het fietsen.

Met onze derde dag in Calpe zijn we halverwege onze stageweek in Calpe aanbeland en vandaag lieten we de dames aan het woord. We zochten onder andere Sofie Goos op maar ook de jeugd mocht nog rekenen op een kort bezoek.

Zoals we het inmiddels gewoon zijn, trokken we na het uitgebreid ontbijt in Hotel Diamante Beach richting het ‘Vuelta Turistica’ van Inge en Jurgen. Deze keer niet om in groep aan te sluiten voor onze dagelijkse rit doorheen de heuvels rond Calpe maar deze keer genoten we het privilege om met Sofie Goos op pad te gaan. De rit trok richting Coll de Rates, een stevige bult van een goeie 6 km maar met ‘La Goos’ als gezelschap zijn die klimkilometers voorbij voordat je het weet. Eenmaal terug in Calpe werd er genoten van het uitgebreide buffet dat er in het hotel iedere dag ter beschikking staat en onze fotograaf Mario Vanacker dook nog eens achter de lens om een privéshoot te maken van onze gastvrouw Inge Van den Broeck.

De dames centraal en die lijn trokken we ook door bij de jeugd. Onze vragenlijst werd terug naar voor geschoven en deze keer haalden we onze belofte van het jaar, Laura Swannet, voor de camera voor een kort gesprek. Alle interviews vinden jullie weldra terug op onze nieuwssite. De niet optimale wifi verbinding houdt ons even op maar krijgt ons alvast niet klein! Binnenkort alle interviews op een rijtje dus op 3athlon.be!