Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Game of Thrones met CDK en Erwin
Foto van de Week

Game of Thrones met CDK en Erwin

CDK Erwin Zuid-Afrika thrones

Zondag begint het wereldbeker seizoen met de eerste ITU World Cup triatlon van 2018 in Kaapstad. En dat levert ons alvast een schitterende Foto Van De Week op met Christophe De Keyser en Erwin Vanderplancke die Game Of Thrones gewijs hun plaats als koningen hebben ingenomen. Bij de mannen zal de voertaal vooral Frans zijn, want naast CDK en Erwin staat ook Noah Servais zondagmiddag om 16u15 aan de start. Om 14u15 gaan de vrouwen van start maar daarbij geen enkele Belgische triatlete of toch geen in de Belgische kleuren want Kirsten Nuyes start er voor Nederland, samen met Rnai Skrabanja en topfavoriete Rachel Klamer. Dus is het aan onze kings om de troon te veroveren zondag…