Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
In de volgwagen van Vuelta Turistica – 3athlon.be goes Calpe 5
Nieuws

In de volgwagen van Vuelta Turistica – 3athlon.be goes Calpe 5

 Calpe Vuelta Turistica car

De triatlonstage van Gert-Jan D’haene in Calpe loopt bijna ten einde. Op dag vijf van zijn verblijf bij Vuelta Turistica mocht hij het eventjes rustiger aan doen en dus werd hij instant ploegleider, mecanicien en verzorger tegelijkertijd in de volgwagen van Vuelta Turistica achter de jonge Belgische triatleten aan.

Op donderdag geen fietsrit op het programma. Na 4 dagen op een rij de wegen aan de Costa Blanca onveilig gemaakt te hebben was het tijd om de oranje Ridley eens een dacht rust te gunnen. Onze reporter stond alvast niet stil en ruilde z’n tweewieler in voor de stoere SUV van ‘Vuelta Turistica’ om zo onze jeugd nog eens een voormiddag op de voet te volgen. Een fikse klimtraining stond op het programma die Gert-Jan vanop de eerste rij kon meevolgen: één supporter langs de weg was alvast gegarandeerd! Ook gastvrouw Inge was van de partij om de rangen te vervoegen en samen de zweetdruppels de vrije loop te laten: een ferme madam als je het ons vraagt!

 Calpe team belgium

Van zelf stilzitten kon uiteraard geen spraken zijn en dus werden voor de namiddag de veters van de ON Runningshoes aangebonden voor een offroad loop langsheen de kustlijn. Een aftermovie van zowel de avonturen van de Belgische jeugdselectie als een montagefilm van het Vuelta Turistica van Inge en Jurgen is iets wat je op 3athlon.be later deze maand nog te goed hebt! Wij kijken alvast uit naar wat de laatste dag in Calpe nog in petto heeft…

Inge VDB Calpe