Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“3 uur slapen in een busje voor het WK” – Van Hemel interviewt Geys
Fun

“3 uur slapen in een busje voor het WK” – Van Hemel interviewt Geys

2018 Ruben Tim YouTube

De gemeente Balen mag op sportief vlak dan vooral op de wereldkaart gezet zijn door Tom Boonen, ook na het tijdperk Boonen blijven er veel topsporters over in de Kempische gemeente. Twee van hen behoren tot ’s lands beste triatleten. In 2016 werd Tim Van Hemel er sportman van het jaar. De sportman van het jaar 2017 werd ook een triatleet: Ruben Geys. Onze cameraman Jef Cleemput bracht de twee sportmannen bij elkaar voor een hilarisch interview rond de wereldtitel van Ruben in 2017 en vooral de nacht voordien.

Het interview begint goed langs de kant van Tim Van Hemel maar als hij een pertinente vraag moet stellen, valt het even stil. Gelukkig komen de partners van de twee triatleten te hulp. Anouska Juez Ponce suggereert iets rond de sterke vrouwen achter de atleet, waarna de sterke vrouw achter Ruben, zijn partner Birgit Massagé voorstelt om het te hebben over de nacht voor de wereldtitel van Ruben. De nieuwbakken Itzu-triatleet was te laat met hotel boeken, probeerde met een busje met achterin een matras op een camping te parkeren en kwam uiteindelijk terecht onder een lantaarnpaal voor drie uur slapen. En toch pakte hij de dag nadien goud in Rotterdam…