Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Skoda Challenge Geraardsbergen in het nieuws
Nieuws

Skoda Challenge Geraardsbergen in het nieuws

Tine Deckers wint Geraardsbergen

Deze week stelde het organisatieteam van de Challenge Geraardsbergen de editie van 2018 voor en pakte daarbij uit met een nieuwe naamsponsor. Vanaf dit jaar mogen we dan ook spreken over de Skoda Challenge Geraardsbergen. De halve triatlon vindt plaats op 10 juni in het centrum van Geraardsbergen, inclusief de beklimmingen van de legendarische Muur. Dit jaar zit Geraardsbergen een week na The Championship van Challenge Family in Samorin en dat merken ze aan de inschrijvingen. Die lopen vlot. Binnenkort zullen we hier dan ook de eerste profs mogen aankondigen.

Op TV Oost besteedden ze alvast aandacht aan de tweede editie van de Challenge Geraardsbergen:

Volgens organisator Tim Vidts past Skoda uitstekend bij het imago van de triatlon. “We zijn bijzonder blij met deze nieuwe sponsor. Skoda sluit met haar jonge en sportieve imago perfect aan bij onze doelgroep. Triatleten zijn actieve materiaalfreaks die altijd bezig én onderweg zijn. Zij willen dus kunnen rekenen op een betrouwbare auto die constant aanpasbaar is, een eigenschap waar Skoda perfect aan voldoet. Triatleten hebben een auto nodig die geschikt is om al hun sportspullen mee te kunnen nemen. En naast veel opbergruimte, moet de auto sportief, krachtig en toch zuinig zijn. Juist daarom sluit Skoda perfect aan bij de leefwereld van de triatleet.”

Het van oorsprong Tsjechische merk staat bekend om zijn sportsponsoring, onder andere in de Tour de France. “Voor ons zijn Human, Familie/Gezin en Wielrennen echte kernwaarden. We hebben het idee dat we deze kernwaarden uitstekend kunnen samenbrengen in één project, namelijk Skoda Challenge Geraardsbergen. En daarom past deze wedstrijd ook perfect binnen de visie van Skoda. Wij zullen de triatlon niet alleen financieel ondersteunen, maar stellen ook een Skoda Karoq beschikbaar aan de organisatie. Daarnaast zullen we logistieke en promotionele ondersteuning leveren,” aldus Nico de Lepeleere, District Manager bij Skoda.

Skoda Challenge Geraardsbergen affiche