Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Onze Partner BAIK op Challenge Think Pink
De Think Pink ladies (foto: Sonja Verschoore)
Nieuws

Onze Partner BAIK op Challenge Think Pink

De Think Pink ladies (foto: Sonja Verschoore)
De Think Pink ladies (foto: Sonja Verschoore)

Dit weekend stond in het teken van Think Pink. 400 kilometers, van Parijs tot Brussel, werden op de fiets  in vier dagen tijd afgemaald ten voordele van het onderzoek naar borstkanker.

Een van de deelneemsters aan dit sportevenement is Yolanda Witteveen, zaakvoerder van onze partner BAIK te Nossegem. In de voorbereiding op de Ironman Vichy en met een goed doel voor ogen heeft het damesteam van Tribe de Challenge van Think Pink aangenomen. De dames schitteren doorheen Frankrijk en België in een prachtige roze teamoutfit geschonken door BAIK en Niko.

IMG_4697 2

“Het fietsen is voor ons gewoonweg genieten,” aldus Yolanda. “Sponsoring voor het project hebben we verdiend met de verkoop van truffels en studentenhaver. We vatten alvast iedere rit aan met de grote smile op het gezicht, een die gedurende de uren op de fiets niet verdwijnt.”

Dat de sfeer goed zit bij de dames is duidelijk te zien op het sociale netwerk. Daar zagen we ook Yasmine Willems, mevrouw Peter Croes, tussen dit vrolijke gezelschap. Indien de outfit ook bij jullie in de smaak zou vallen dan hoeft enige jaloezie alvast de kop niet op te steken: Deze zijn nog steeds te koop bij BAIK waarvan de opbrengst integraal naar de kassa van Think Pink gaat.