Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Don – The Man With The Halo
Nieuws

Tim Don – The Man With The Halo

10 On presents Tim Don – The Man with the Halo  Official Documentary YouTube

Triatlon is niet alleen een sport, het is ook een levenswijze. Dat blijkt nog maar eens uit de documentaire “Tim Don – the man with the halo” die On deze week voorstelde op youtube. Maak zeker even 28 minuten tijd om deze beklijvende film te bekijken van de triatleet die terugvocht nadat hij zijn nek brak bij een ongeval. Hij is een van de snelste triatleten ter wereld en wij waren al fan sinds 2002, toen hij de hegemonie van Benny Vansteelant op het WK duatlon doorbrak. Na het zien van zijn inspanningen om terug te komen, zijn we nog meer fan…

Vedette Sport banner 2018