Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Nocturne in Flanders Bike Valley
Gear

Triatlon Nocturne in Flanders Bike Valley

Itzu Triatlon Nocturne

Over exact een week wordt Flanders Bike Valley in Paal-Beringen omgetoverd tot een volledig ingerichte triatlon-omgeving. Samen met Bioracer, Flanders Bike Valley én 3athlon.be houdt het Itzu Tri Team er een triatlon nocturne, met clinics, demo’s, een virtuele race… En wij stellen de oranje 3athlon.be Ridley Dean en Ridley Fenix redactiefiets aan het grote publiek voor… En we gaan met Luc Van Lierde terug de tijd in over de grote verschillen tussen zijn actieve triatloncarriere en hoe de sport nu verder gegroeid is.

De Triatlon Nocturne wordt op vrijdag 8 juni gehouden tussen 16u. en 22u. De toegang is volledig gratis en zowel actieve triatleten als passieve sportliefhebbers zijn er van harte welkom. Je krijgt er een unieke kans om de windtunnel van dichtbij te bekijken, er zijn diverse interessante stands. Verder is er de Bioracer Motion demo, de Q&A met Luc Van Lierde, een keynote van Hiddit over triatlon nutrition, een Bioracer clinic over de speedwear, een rondleiding door de windtunnel en de altitude room, interview met Ruben Geys en een gezellige after party.

3athlon.be zal er zelf ook aanwezig zijn, dus we zien je graag op vrijdag 8 juni in Beringen…