Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eli Iwens steelt de show op EK 70.3 Ironman
Eli Iwens in 2017 na het WK 70.3
Nieuws

Eli Iwens steelt de show op EK 70.3 Ironman

Eli iwens wk Chattanooga

De grootste triatlon topper van zondag was niet alleen Jelle Geens in Antwerpen, maar ook Eli Iwens in Elsinore. In Denemarken pakte de ouderdomsdeken van het Belgische triatlon de Europese titel 70.3 Ironman in de oudste categorie, de M75. in de 70.3 Aix-en-Provence moest hij een paar weken geleden nog onderkoeld voor het eerst in zijn carriere opgeven in een wedstrijd, maar in Elsinore pakte hij zijn revanche. In een tijd van 6u12’05 werd de wereldkampioen 70.3 van 2017 nu ook Europees kampioen. Op de price award ceremony stal hij de show na een staande ovatie van het publiek… “Ik train heel veel” en “België is een triatlonland”… Onze Eli is een topper!

Op de facebookvideo krijgt u er overigens het smakelijke commentaar van Jeannine en Rosa, de twee grootste fans van Eli, er gratis bij 😉