Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vinokourov met sterk fietsnummer in 70.3 Astana
Nieuws

Vinokourov met sterk fietsnummer in 70.3 Astana

Vinokourov 703 Ironman

Opvallende verschijning in de 70.3 Ironman in Astana dit weekend. Alexander Vinokourov nam in de hoofdstad van Kazachstan deel op de halve triatlon en gaat op die manier Laurent Jalabert en andere ex-profwielrenners achterna… Dankzij een sterk fietsnummer kwam hij overall als 30ste binnen, in een eindtijd van 4u24’54. Het leverde hem winst op in de M45 categorie. Dat hij nog altijd hard kan fietsen, bewijst dit filmpje:

Zijn fietstijd bedroeg 2u10’01, of een gemiddelde van 41,5 km/uur op 90 km. Ook zijn halve marathon mocht er zijn. Hij legde de 21 km lopen af in 1u32’12. Of hij effectief ook zijn slot verzilverd heeft voor het WK 70.3 in Zuid-Afrika is nog de vraag… Dan heeft hij eerst toch nog wat werk aan zijn zwemmen. Dat was redelijk dramatisch met 38’19 over de 1900 meter… 🙂

Vino maakte in 2016 overigens al zijn debuut op de volledige triatlon in de Ironman van Budapest…