Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Heemeryck pakt revanche in Brugge
Nieuws

Heemeryck pakt revanche in Brugge

Brugge podium

Pieter Heemeryck heeft de kwarttriatlon van Brugge gewonnen. De Domo-Scott atleet heeft op die manier zijn revanche beet. Twee jaar geleden kwam hij in Brugge zwaar ten val en brak toen zijn dijbeen, waarna een lange revalidatie volgde. Ondertussen is Heemeryck weer op de top van zijn kunnen, met winst in de Challenge Geraardsbergen en een 4de plaats in The Championship. In Brugge was hij dan ook outstanding. Bij de vrouwen was Joke Coysman de sterkste.

Er stond geen maat op Pieter Heemeryck in Brugge. Na een sterk zwemnummer ging hij alleen aan de leiding in het fietsen en ook in het lopen bleef hij duidelijk de sterkste. Stenn Goetstouwers en zijn ploeggenoot Geert Lauryssen streden voor de tweede plaats. Geert, pas nog op het podium van de Xterra Namen, kwam nog dicht bij Stenn, maar de Tank van Wuustwezel snelde toch naar de tweede plaats. Lauryssen werd derde. Tom Mets, terugkerend na blessure, groeit stilaan weer naar zijn oude niveau en werd vierde.

Bij de vrouwen nam Ine Couckuyt het voortouw in het zwemmen, voor Karlien Dewaele. Maar Joke Coysman zette orde op zaken in het fietsen en trok stevig door richting overwinning. Ine Couckuyt werd tweede en Lore Vanclooster werd derde.

Triatlonwedstrijden be · Uitslag Citytriatlon Brugge 2018