Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Odlo vindt functioneel sportondergoed opnieuw uit
Gear

Odlo vindt functioneel sportondergoed opnieuw uit

1200x1200

De Zwitserse onderneming met Noorse wortels vindt zichzelf opnieuw uit en zorgt voor innovatief vuurwerk. Beproefde functionaliteit, indrukwekkend design en een verrassende samenwerking met Zaha Hadid Design drukken hun stempel op het winterseizoen 2018/19. ODLO benadrukt daarmee op indrukwekkende manier haar ambitie om één van ’s werelds beste merken te zijn op het gebied van performance sportkleding en vervult ten volle haar rol als vernieuwer. De “engineers of active layers” ontwikkelen in principe alles vanaf de huid: meer bepaald op het gebied van het functionele sportondergoed legt de marktleider in het volgende seizoen nieuwe standaarden vast.

Wij lopen al geruime tijd met de kledij van Odlo en kunnen alleen maar besvestigen dat dit over topkwaliteit gaat. In onderstaande link van onze partner Square EGG kunnen jullie terug vinden wat Odlo deze winter allemaal te bieden heeft:

ODLO WINTER