Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
100 jaar triatlongeschiedenis bij elkaar…
Rudi Claes, Kris Marien, Sven Segers en Eddy Van Hoof (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Foto van de Week

100 jaar triatlongeschiedenis bij elkaar…

Rudi Claes, Kris Marien, Sven Segers en Eddy Van Hoof (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Rudi Claes, Kris Marien, Sven Segers en Eddy Van Hoof (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)

Wat als je vier triatlon vedetten van vroeger in de late uurtjes van een barbecue laat mijmeren over hoe het 25 jaar geleden was? Daar komen dus wilde plannen van. En dus konden wij afgelopen zaterdag genieten van de eenmalige comeback van drie van deze vier grootheden op deze Foto Van De Week. De ene startte al met meer goesting dan de andere. Rudi Claes kon nog lachen hoewel hij de hele dag zijn spierscheur vervloekte. Sven Segers lachte wat groen, Kris Mariën lachte met zijn zes weken training en Eddy Van Hoof dacht duidelijk “Waar ben ik aan begonnen”. Een kleine twee uur later kwamen ze alle drie knap over de finish van de kwarttriatlon van Viersel, in de volgorde van vroeger overigens, want Kris was opnieuw de beste van de drie. De meervoudige Belgische kampioen werd 14de overall en was 4de bij de H50. Hij kwam na 2u06’05 over de streep en genoot van de aanmoedigingen. Eddy Vanhoof werd 62ste in 2u21’14. Voor Sven Segers was het lopen er te veel aan. Hij werd 77ste in 2u27’44. Maar de plaatsen en de tijden die telden niet zaterdag, de fun wel. En die was er, getuige de after race foto van Kris, Sven en Eddy. 100 jaar triatlongeschiedenis in één foto, dat is een terechte foto van de week. En wordt het stilaan niet eens tijd om nog een aantal andere legendes tot een comeback te verleiden? Wat dacht je van de 3athlon.be retro-triatlon? Met alleen maar fluo topjes en zwembroek toegelaten 😉

Sven Eddy kris Viersel