Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Romain Guillaume in Kona: “Spaar je energie voor het lopen” (video)
Hawaii

Romain Guillaume in Kona: “Spaar je energie voor het lopen” (video)

108 Bruce interviewt Romain Guillaume in Kona Garder l energie pour la course a pied YouTube

Deze week is het aftellen begonnen naar het WK Ironman in Hawaii. Met 3athlon.be vliegen we op 8 oktober naar Kona, maar we stuurden een van onze age group favorieten Bruno Clerbout al vooruit om de sfeer te proeven en zich voor te bereiden op de wedstrijd van het jaar. Vanaf nu mag je bijna dagelijkse bijdrages gaan verwachten van Bruce. Als eerste trof hij aan het zwembad van Kona een ‘Franse Belg’… Romain Guillaume heeft het bij Bruno over de kansen van Frederik Van Lierde en Bart Aernouts, over zijn eigen top-15 ambities en hij heeft nog wat raad voor de vele Belgische age groupers: “Spaar je energie voor het slot van de wedstrijd en geef niet alles op de fiets, want het is hier mentaal erg zwaar en het duurt allemaal erg lang…”