Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bruno Clerbout over favoriete plekjes aan Alii Drive
Hawaii

Bruno Clerbout over favoriete plekjes aan Alii Drive

108 Koffie aan Alii Drive met Bruno Clerbout YouTube

Het WK Ironman in Hawaii komt steeds dichterbij en dankzij Bruno Clerbout lijkt het ook in kilometers heel dichtbij. Bruce is al in Kona en houdt voor 3athlon.be welke triatleten er toekomen en hoe de sfeer is in en rond Kailua-Kona. In zijn tweede video van 3athlon.be zocht hij onze favoriete ontbijt-bestemming op. Vergeet de onder triatleten wereldberoemde Lava Java met zijn vaak enorme wachtrijen… Wij prefereren de Daylight Mind Coffee Company… voor zijn koffie, zijn ‘Eggs Benedict’ en zijn schitterende uitzicht over het zwemparcours van de Ironman. Bruce is ook fan en doet zijn uiterste best om jullie allemaal een beetje jaloers te maken, maar heeft het op het bankje van Forrest Gump aan de Bubba Gump Shrimp Co. over de andere kant van Kona…