Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
The King and Queen of Triathlon?…
Foto van de Week

The King and Queen of Triathlon?…

King and queen Marten Valerie FVDW

Marten Van Riel als koning van het Belgische triatlon en Valerie Barthelemy als koningin? Met twee opeenvolgende Belgische titels voor Valerie, een gedeelde bronzen medaille met de Belgian Hammers op het EK en de bronzen plak van Marten op het individuele EK zou deze foto zelfs meer dan symbolisch kunnen zijn 🙂 Valerie en Marten werden samen met de andere medaille winnaars van Team Belgium uitgenodigd op het paleis. Ze werden gehuldigd door koning Filip en koningin Mathilde voor hun topprestatie op het Europees kampioenschap in Glasgow. En Marten en Valerie poseerden natuurlijk maar al te graag voor deze passende Foto Van De Week… 🙂

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Today all the Belgian athletes who won a medal this summer were invited at the @belgianroyalpalace !

A post shared by Team Belgium (@teambelgium) on