Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hawaii zonder Terenzo Bozzone en Boris Stein
Hawaii

Hawaii zonder Terenzo Bozzone en Boris Stein

Bozzone no Kona 2018

Nadat eerder topfavoriet en wereldkampioen 70.3 IM Jan Frodeno zich gekwetst moest afmelden voor het WK Ironman in Hawaii, raakte deze week bekend dat nog twee pro’s afzeggen voor Kona. Terenzo Bozzone is onvoldoende hersteld van zijn blessures nadat hij drie maanden geleden door een auto aangereden werd op training. Bij Boris Stein ligt een Franse kat aan de basis van de annulatie van de Duitser.

Boris Stein kwam hard ten val op een trainingsritje in Nice, ter voorbereiding van de Ironman in Frankrijk. Een kat liep in het wiel van de Duitser waardoor hij ten val kwam. Na een paar maanden revalideren slaagde hij er onverwachts nog in om in de Ironman van Kopenhagen zijn kwalificatie voor Hawaii af te dwingen. Maar de Duitser vertelde dinsdag op social media dat hij onvoldoende hersteld is en niet goed genoeg is momenteel om in Kona van start te gaan:

Ongeveer hetzelfde verhaal bij Terenzo Bozzone, die als beste resultaat in Hawaii een zesde plaats kan voorleggen. De Nieuw-Zeelander werd eerder dit jaar aangereden op training. Hij deed er alles aan om opnieuw gezond en in vorm te geraken, maar de conditie is momenteel niet goed genoeg, zeker niet in het lopen. Bovenop de hoofdpijn die hij nog altijd heeft, kwam er ook nog eens een achillespees blessure bij. En dus komt Bozzo dit jaar helaas niet aan de start in Kona, zoals hij in onderstaande video uitlegt.