Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Voor donker aan de finish zijn” – Danny Van Rompaey bij Bruce
Hawaii

“Voor donker aan de finish zijn” – Danny Van Rompaey bij Bruce

 

Danny Van Rompaey Kona Bruce

Een bijzondere gast is geland op Big Island en mocht meteen aanschuiven bij Bruno Clerbout, die onder de indruk is van de doorzettingskracht van Danny Van Rompaey. Die kwam twee weken geleden ten val op training en brak toen zijn sleutelbeen. Even stond zijn wereld stil, maar hij werkte keihard om toch naar Hawaii te kunnen en de start te halen van het WK Ironman. “Mijn doel heb ik moeten aanpassen. In plaats van de verhoopte eindtijd ga ik er nu voor om voor het donker de finish te halen,” vertelt Danny in Kona aan Bruce, de Belgische Bob Babbit 🙂 Beleef het mee in onderstaand interview: