Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ik kan goed fietsen, maar ook goed eten” – Tine Deckers bij Bruce

“Ik kan goed fietsen, maar ook goed eten” – Tine Deckers bij Bruce

Tine bij Bruce

Bruno Clerbout ziet steeds meer landgenoten aankomen op Kona. Op tien dagen voor het WK Ironman is ook profatlete Tine Deckers in Hawaii geland. Bruno zat vroeger met Tine nog in het Uplace-team en voor een zwemsessie mocht Tine het komen uitleggen bij Bruce. Over hoe druk het ondertussen geworden is in Kona, over het mooie eiland, over hoe te ontspannen voor de wedstrijd (pas op met kajakken zeker als Sofie Goos mee in de boot zit) en de juiste uitspraak van bagels (hoe was dat ook al weer Bert Jammaer?)…