Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Leg je Kona herinneringen vast in fotoshoot

Leg je Kona herinneringen vast in fotoshoot

Jim fotoshoots 2018

Voor veel triatleten is de Ironman van Hawaii een ‘once in a lifetime’ ervaring, al zijn er heel wat Belgen die niet voor de eerste keer op Big Island in actie komen.  Of je nu debutant bent of oldtimer (18 keer in het geval van Christian Meuser), je kan je Kona trip laten vastleggen. In het zog van 3athlon.be reist ook onze founding father en topfotograaf Jim De Sitter mee naar Hawaii. En hij is beschikbaar voor een professionele fotoshoot op het eiland. De vorige jaren mochten onder andere David Smitz, Cai Lesaffer, Sam Gyde en Olivier Cardoen daarvan genieten…

Swim, bike en run in Hawaii met Olivier Cardoen in 2016 (foto: Jim De Sitter)
Swim, bike en run in Hawaii met Olivier Cardoen in 2016 (foto: Jim De Sitter)

Je kan al op voorhand een shoot boeken door een mail te sturen naar Jim De Sitter. En ter plaatse kan je altijd eens langskomen in het 3athlon.be house in Kailua-Kona aan77-6559 Sea View Circle of ons ter plekke aanspreken op en rond Alii Drive… Jim kiest samen met jou de setting en dat kan zowel langs de oceaan, in het Volcano park of op het fietsparcours of elders…

Aloha!