Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Fietsprobleem in Kona? A Bloc to the rescue…

Fietsprobleem in Kona? A Bloc to the rescue…

Tom Van De Keere A Bloc

Nog een week en dan is het zover: het WK Ironman in Hawaii. Maandag trekt 3athlon.be naar Big Island en deze keer zijn we niet alleen. In ons zog reist ook Tom Van De Keere mee en hij brengt zijn A Bloc gereedschapskist mee naar Kona. Belgische triatleten die geen kaas hebben gegeten van het uitpakken van de tijdritfiets en weer in elkaar steken, kunnen een beroep doen op A Bloc. Ook voor fietsherstellingen ter plaatse is Tom beschikbaar.

Tom Van De Keere is zelf atleet en weet als geen ander hoe stresserend het is als het fietsmateriaal niet helemaal in orde is. Bijna alle triatleten proppen de tijdritfiets in een fietskoffer- of zak en hopen op het beste wanneer ze afscheid nemen van hun pride & joy aan de Excess Bagage op de luchthaven. Maar niet zelden gaat het onderweg wel eens mis. En zelfs als de fiets de reis goed overleefd heeft, dan kan het altijd helpen om een professional in te schakelen voor de montage.

Om een afspraak te maken op voorhand, kan je mailen naar Tom Van De Keere. En ter plaatse ben je welkom in het 3athlon.be house in Kailua-Kona aan 77-6559 Sea View Circle. Neem zeker ook eens een kijkje op de website van A Bloc. Met A Bloc zal Tom overigens in 2019 ook bij alle fiets- en triatlonraces van Sportevents aanwezig zijn om mechanische problemen te verhelpen.