Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ninke Meynen over IM Hawaii – “Als ik klopje krijg… ik ben een doorzetter”
Ninke Meynen in gesprek bij Hans Cleemput (foto: 3athlon.be)
Hawaii

Ninke Meynen over IM Hawaii – “Als ik klopje krijg… ik ben een doorzetter”

Ninke Meynen in gesprek bij Hans Cleemput (foto: 3athlon.be)
Ninke Meynen in gesprek bij Hans Cleemput (foto: 3athlon.be)

Ninke Meynen is een van onze jongste triatletes aan de start in Hawaii. Dat ze er staat, is voor haar zelf een kleine verrassing maar toen ze in haar eerste Ironman meteen een slot kreeg aangeboden, aarzelde ze geen moment. Want Ninke houdt wel van avontuur en reizen en dus werd het nu ook weer een mooie reis. Tot wat die reis zaterdag zal leiden, is nog een vraagteken… Een uitgebreid video-interview met deze sympathieke globetrotter.