Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Singaporese Belg Mitch Vanhille: “Respect the course…”
Mitch Vanhile (foto: 3athlon.be)
Hawaii

Singaporese Belg Mitch Vanhille: “Respect the course…”

Mitch Vanhile (foto: 3athlon.be)
Mitch Vanhile (foto: 3athlon.be)

We kwamen hem al eerder tegen in internationale wedstrijden en dinsdag liepen we hem voor het eerst persoonlijk tegen het lijf. Mitch Vanhille leeft al negen jaar in Azië, ontdekte de triatlonsport in Taiwan en woont tegenwoordig in Singapore. Maar in Hawaii start hij als Belg. “Daar heb ik geen twee keer moeten over nadenken. Ik ben nog altijd trots dat ik Belg ben. De Nations Parade dinsdag was de eerste keer dat ik me tussen zoveel Belgen bevond…” Een leuk video interview op het terras van het 3athlon.be house aan Sea View Circle.