Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
IM Hawaii – vrijdag – Bike Check-In
Titelverdedigster Daniela Ryf (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)

IM Hawaii – vrijdag – Bike Check-In

Titelverdedigster Daniela Ryf (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Titelverdedigster Daniela Ryf (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)

In België is het zaterdagmiddag, hier in Kona is het middernacht en moet de zaterdag nog echt beginnen. De vrijdagavond eindigde in een paar nieuwe forse regenbuien, maar daar hadden de meeste atleten al geen last meer van. Het enige wat nu nog kon, was namelijk rusten. De laatste dag voor D-day hebben de triatleten doorgebracht met de bike check-in. Wij posteerden ons voor het King K Hotel en namen meer dan 200 foto’s van pro’s, Belgen, Nederlanders en mooie en/of opvallende fietsen…

« 1 of 8 »