Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
‘Enorme storm verwoest wisselzone ETU Multisports European Championships Festival’
Multisports

‘Enorme storm verwoest wisselzone ETU Multisports European Championships Festival’

44257937_1019041554934487_8228400050502369280_n-2

Als je aan Ibiza denkt, dan denk je al snel aan mooi weer, veel zon en hoge temperaturen. Niet aan een enorme storm met verwoestende gevolgen. En toch heeft er zojuist zo’n storm over Ibiza geraasd – de ETU spreekt van een ‘massive storm’ – die de complete Transition Area voor het ETU Multisports European Championships Festival, dat morgen van start gaat, heeft vernietigd. Overigens is het nog niet helemaal duidelijk om welke wisselzone het gaat, aangezien er gedurende de week op diverse locaties wordt gewisseld.

Heel wat Belgen zijn deze week afgezakt richting Ibiza om er deel te nemen aan de diverse wedstrijden. Komende week komen zowel de duatleten als de triatleten aan de bak. Ook zij kijken dan ook net als wij reikhalzend uit naar de verdere ontwikkelingen daar in Spanje.

De ETU verwijst naar haar eigen Facebookpagina voor updates over de storm en de opgelopen schade.