Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Een impressie van WILL
Nieuws

Een impressie van WILL

Jan Frodeno (2)

Afgelopen weekend stond in Kortrijk Expo alles in teken van sport. De eerste editie van het WILL Sports festival kondigde zich aan als een knaller en daar kon onze crew dan ook niet op ontbreken. Wij zakten op zondag richting West-Vlaanderen af. Onze huisfotograaf Mario legde ons bezoek op beeld vast en Tom volgde zoals vele anderen enkele spreeksessies in ‘The Stadium’ vanop de eerste rij. Ook onze Foodie Ien Vitse trok richting WILL om de nodige inspiratie op te doen in de verschillende workshops. Hoe Gert-Jan zijn dag er uit zag hoeven we jullie niet meer uit te leggen maar voor wie dit toch gemist heeft, die kan even afzakken naar volgende pagina.

Triatleten sluiten af

Vele grote namen passeerden voorbije weekend de revue. Tia Hellebaut, Nafi Thiam, Pieter Timmers en Koen Naert zij slechts enkele van de vele kleppers die de bezoekers konden bewonderen in ‘The Stadium’, de main stage van WILL. In ‘The Stadium’ waren het overigens de triatleten die het festival mochten afsluiten. Bart Aernouts, de vice-wereldkampioen Ironman, mocht zijn magische dag van op Hawaii nogmaals navertellen en kreeg later aan tafel het gezelschap van die andere Ironman kampioen Jan Frodeno. Bij de tweevoudige Hawaii-winnaar en Olympisch kampioen hing de zaal volledig aan z’n lippen met zijn uiteenzetting ‘Passion’ waar hij ronduit vertelde over zijn passie en liefde voor de sport.

Bart Aernouts (4)  Bart Aernouts (1) Bart Aernouts (14) Jan Frodeno (28)

 

Meer dan zien en luisteren

Het WILL festival kondigde zich aan als een interactief evenement en daarvoor was ook voldoende om handen. Zwem – en kooksessies konden door de toeschouwers gevolgd worden. Ook Ruben Vandevoorde was met ‘Coachbox’ van de partij alsook de mannen van ‘Peak Level’ waar de bezoekers terecht konden voor hun vragen inzake beweging en training. Met de aanwezigheid van Lieven Laflere, onze vaste mechanieker van ‘DE RIT’ episodes kon iedereen twee volle dagen genieten van de nodige tips en tricks voor wanneer zij zelf met hun fiets aan de slag gaan. De stand van ‘Lievens Bike Repair’ stond zo net als vele andere niet stil het voorbije weekend.

naamloos-342 naamloos-336

Graag tot volgend jaar

WILL 2018 kondigde zich aan als een vernieuwend evenement waar de bezoeker zich volledig kon uitleven naar wens. Met dit festival zijn de organisatoren dan ook volledig in hun opzet geslaagd. Wij kijken alvast uit naar wat WILL 2019 allemaal in petto heeft!

31179962_2386308644928701_7006842550438854656_n