Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlongeschiedenis in de Meerdaelwoudtrail
Bert Jammaer, Karel Pardaens en Rutger Beke (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Foto van de Week

Triatlongeschiedenis in de Meerdaelwoudtrail

Bert Jammaer, Karel Pardaens en Rutger Beke (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Bert Jammaer, Karel Pardaens en Rutger Beke (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)

Dit had 15 jaar geleden een perfecte podiumfoto kunnen zijn van een toptriatlon in België, maar het is wel degelijk een beeld uit 2018… Samen aan de start van de Meerdaelwoudtrail van 28 km troffen we Bert Jammaer, Karel Pardaens en Rutger Beke. Dat is een boel triatlongeschiedenis bij elkaar en dus een mooie Foto Van De Week om het jaar mee af te sluiten. En hoe deden ze het, vraagt u zich dan af? Wel, de drie zijn nog altijd in goeie doen. Bert werd derde, de Rosse Raket liep ‘voor het plezier’ naar de zevende plaats. Rutger Beke kreeg na 20 km een ‘klopke’ maar werd toch nog knap 14de!