Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Last minute eindejaarshoppen
Gear

Last minute eindejaarshoppen

Heb je het halen van cadeaus voor de verandering weer eens tot last minute uitgesteld? Is de inspiratie weer even zoek? Of heb je gewoon een gemakkelijk excuus nodig om weer gadgets aan de haak te slaan? Geen nood, verschillende van onze partners hebben acties lopende met de eindejaarsperiode, hieronder een korte samenvatting.

Polar

Bij onze partners van Polar is het al Vantage wat de klok slaat, zowel de V als de M. Wees niet ongerust, de updates blijven binnenkomen en het zijn weldegelijk toptoestellen. Laat ons zeggen dat ze hier nog een aantal keren de revue zullen passeren.

7c5c0b10-2902-46df-bbda-080e1a00fe73-w640h320

Zoek je echte koopjes, dan kan je je misschien richten tot de M430, deze wordt vanuit lokale dealers sterk gepushed (bij wijze van anticipatie op die utopische goede voornemens).

BAiK

Bij BAiK is het al SystemSix wat de klok slaat. SystemWie? System of Speed, de snelste aerobike van dit moment. Deze nieuwe UCI legal Aero roadbike van Cannondale is standaard uitgerust met een Power2Max vermogensmeter. En de promotie? Bij aankoop van een SystemSix voor 31 januari krijg je je Power2Max licentie er gratis bij én wordt alles nog mooi afgeroomd met een bikefit door WolfPerformance.

Dia1

Hiddit

Bij het achterwege blijven van sneeuw is het Hiddit dat voor het witte poeder zorgt. Bij bestellingen van +50 euro, voor 1 januari krijg je er gratis en voor niks een pak Isotonic bij.

christmas_slider_1_1440x640

Innerme

Bij Innerme hebben ze het geschenk voor jou al reeds bedacht. Zij hebben met deze eindejaarsperiode een eigen geschenkenpakket op de markt gebracht, bestaande uit Isotonic Energy Drink (520g), het boek ‘Op weg naar balans’, het boek ‘De basis van natuurlijke voeding’ en een drinkbus. Normaliter gaat dit alles over de toonbank voor 45euro, jullie kunnen het tijdelijk krijgen voor 24,95!

innerme2222_1_lr

 

Lannoo

Ook het kookboek van Stephanie Scheirlynck dat we vorige week verloot hebben is in promotie, dankzij de coupon code ‘3athlon’. Via de Lannoo webshop krijg je 10% korting, zolang de voorraad strekt en tot 31 maart.

cover_het optimale sportgewicht-tracé••.indd