Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Een nieuwe generatie Van Lierde
Aaron mag van papa Frederik Van Lierde 600 meter voluit gaan (foto: FVLcoaching)
Transition Area

Een nieuwe generatie Van Lierde

Soms praten wij wel eens met insiders over hoe het nu verder moet met de Belgische long distance triatlon en of we wel voldoende opvolging hebben voor de succesvolle generaties Luc Van Lierde en Frederik Van Lierde. Gelukkig zorgen ze daar zelf voor. Luc werd eind vorig jaar al geklopt in een triatlon in Mexico door zoon Andrew. En Frederik stond dit weekend naast de piste voor de runtest van zijn zoon Aaron. Die moest 600 meter voluit lopen. Aan de gezichten te zien, vond Fre het net wat leuker dan junior zelf. Maar hij haalt er wel onze Foto Van De Week rubriek mee 🙂