Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Binnenkijken bij Patrick Lange in Lanzarote
Extra

Binnenkijken bij Patrick Lange in Lanzarote

MTV cribs meets triathlon… Op trainingskamp in Lanzarote krijgt Patrick Lange bezoek van Taren van GTN. Samen met hem mogen we binnenkijken in het appartement van Patrick Lange en Andy Dreitz. Natuurlijk staan de fietsen binnen in het appartement zoals dat hoort voor een triatleet. De tweevoudige wereldkampioen Ironman is best trots op zijn nieuwe Canyon aero bike “Voor het eerst met discs en I like it…” maar een beetje beschaamd over de inhoud van zijn koelkast “De chocolade is van Andy…”

Meer sterren op de fiets

Patrick Lange verontschuldigt zich voor de slordige staat van het appartement, al valt dat nog mee als we het vergelijken met sommige condo’s in Hawaii 😉 Het meest opvallende item in de woonkamer is zijn fiets. “Dit is mijn gloednieuwe Canyon aero road bike. Het is de eerste keer dat ik met discs rijd op een race fiets en het bevalt me goed. Ik houd ook van het nieuwe kleurenschema.” En dan is er nog dat mooie detail op het frame, met twee sterren naast de woorden Ironman World Champion. “Ik hoop dat daar nog een paar sterren bij komen. Daarom ben ik hier, ik werk er hard aan.”

Chocolade is van Andy Dreitz

In de keuken gaat het eerst over koffie, vitamines, magnesiumtabletten. “Maar nu moet ik zeker de koelkast tonen?” vraagt Lange aarzelend. “Dit is niet het beste om te tonen, want niet meteen de gezondste inhoud.” Hij doelt op de vele blikken Cola, maar geeft de schuld aan zijn roomie. “Dit is de dagelijkse portie chocolade van Andy,” lacht hij.

25 zonnebrillen

Het appartement ligt verder vol met zwem- en fietsmateriaal. Het valt vooral op dat Patrick heel wat zonnebrillen mee heeft op stage, en dat is dan nog maar een deel van zijn collectie. “In totaal denk ik dat ik een 25-tal zonnebrillen bezit.” Daarnaast toont hij nog een nieuw zadel dat in ontwikkeling is en wat hij mee test tijdens zijn stage.

Beter geen race banden in Lanzarote

Wat schoenen betreft, valt het nog mee. “Ik heb 1 paar fietsschoenen mee en 3 paar loopschoenen, net zoals Andy. Ik zie overigens dat Andy net zijn banden vervangen heeft. Hij had racebanden mee, maar het zijn hier niet de beste wegen, dus heeft hij ze vervangen.”