Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vanhoenacker vanaf nu op Ridley
Nieuws

Vanhoenacker vanaf nu op Ridley

Dat Marino ‘Bink’ Vanhoenacker dit jaar een andere weg inslaat is niet nieuws meer onder de zon. Bink gaat vanaf 2019 geheel zijn eigen gang en zal dan ook met eigen sponsors de wereld rondtrekken op zoek naar een zoveelste Ironman succes. Nieuw sinds vandaag is dat we deze kanjer voortaan zullen zien knallen op Ridley Bikes en dat vinden wij zeker een leuke binnenkomer!

Op Facebook kondigt Marino één voor één zijn nieuwe partners aan. Eerder zagen we al Campagnolo de revue passeren maar nu weten we dus ook op welke framesets deze mogen gemonteerd worden. Met Ridley Bikes vinden we in de omkadering van Marino nu ook één van onze vaste partners terug. Voortaan zul je dus Bink zien op een Ridley Dean Fast. Zo blijft Ridley nauw verbonden met de triathlonwereld en mag het Belgische bedrijf een nieuwe topper binnen hun familie ontvangen. Wij zijn alvast benieuwd waar we Marino met zijn gloednieuwe bolide aan het werk zullen zien!